Social Responsibility & Ethics in Marketing During Crisis - Naumovska, Ljupka
Súčasný pohľad na marketingovú komunikáciu počas krízy spôsobenej pandémiou COVID-19. Analýza krízových komunikačných nástrojov podľa krajiny alebo organizácie. Podnikateľská etika v období koronakrízy. Usmernenia a koncepčný rámec pre krízovú komunikáciu v kontexte COVID-19.