Predpoklad bezúhonnosti u pedagogických a odborných zamestnancov - Drotár, Matej
Právna úprava o bezúhonnosti, ako aj následkoch nesplnenia podmienky bezúhonnosti zo strany pedagogických alebo odborných zamestnancov: osobitná skupina trestných činov, preukázanie bezúhonnosti, oznámenie bezúhonnosti zamestnávateľovi, nesplnený predpoklad bezúhonnosti a postup zamestnávateľa. Porušenie všeobecne záväznych predpisov.