Smart Supply Chain: Are the Procurers Ready for Industry 4.0 - Tkáč, Michal, ml., 1984-
Priemysel 4.0 a zmeny v prostredí dodávateľského reťazca. Implementácie zmien v spoločnostiach. Zručnosti a kompetencie požadované v oblasti nákupu a riadenia dodávok (PSM) v rámci priemyslu 4.0. Zmeny a požiadavky na PSM pod vplyvom priemyslu 4.0. Typy zručností potrebné v budúcnosti.