<The> Slovak State as an Entrepreneur - Vlachynský, Martin
Éra privatizácie na Slovensku po roku 1989. Vývoj a súčasný stav štátneho podnikania. Teória štátneho vlastníctva. Najhoršie praktiky a nevýhody daného podnikania. Štát ako investor. Inšpirácia zo zahraničia. Odporúčania pre riadenie štátnych podnikov.