Regulácia a riadenie rizík v bankách v období rastúcej konkurencie z mimo bankového sektora - Sivák, Rudolf, 1955-
Definovanie hlavných vývojových tendencií z hľadiska objemu a štruktúry aktív v bankovom sektore a v sektore nebankových finančných inštitúcií ako jedného z podkladov pre ďalšie analýzy uvedenej problematiky. Identifikácia príčin a tiež možných dôsledkov prípadných výraznejších zmien v objeme a štruktúre aktív v správe jednotlivých subsektorov finančného sektora. Finančný sektor, bankový sektor a nebankové finančné inštitúcie.