Demografický faktor ako zmierňovač aj posilňovač problémov na trhu práce .... alebo prečo koronakríza zatiaľ nemusela znamenať výrazný rast miery nezamestnanosti - Morvay, Karol, 1973-
Skúmanie nezamestnanosti na Slovensku v minulých rokoch a v šúčasnosti v období koronavírusu (COVID-19). Pokles ponuky pracovných síl. Pokles počtu osôb v produktívnom veku.