Prežil by národný letecký dopravca rok 2020 poznačený najväčšou krízou v letectve? - Hudcovský, Martin, 1988-
Sektor leteckej dopravy a kríza spojená s koronavírusom (COVID-19). Hypotetický národný letecký dopravca na Slovensku a jeho schopnosť prežiť. Kapitálový vklad ako rozhodujúci faktor.