Regulácia na nesprávnej strane - Silanič, Peter, 1984-
Rozhodnutie Protimonopolného úradu SR zo dňa 11. februára 2016, ktorým bola piatim spoločnostiam pôsobiacim na území SR v oblasti emitovania stravných lístkov, udelená pokuta za dohodu obmedzujúcu súťaž. Nelogický spôsob regulácie fungovania tohto trhu.