Efektívnosť využívania zdrojov vo verejnom školstve - Harman, Jakub, 1996-
Efektívnosť verejných výdavkov na vzdelávanie a identifikovanie veľkosti neefektívnosti prostredníctvom neparametrických modelov DEA. Vzdelávanie na Slovensku spomedzi krajín Vyšehradskej štvorky. Relatívna efektívnosť vzdelávania.