Vybraný model financovania inovačných priemyselných technológií - Kovalev, Andrej
Analýza perspektív a podmienok vstupu projektovej spoločnosti do spoločného podnikateľského zámeru s ekonomickým subjektom zabezpečujúcim legislatívne požiadavky na vybudovanie a prevádzku inovatívnej výrobnej chemicko-technologickej jednotky. Riziká financovania výstavby výrobného zariadenia formou navýšenia základného imania prevádzkovej spoločnosti peňažným vkladom a eliminácia potenciálnych vnútropodnikových rizík prevádzky tohto zariadenia.