Význam všeobecných obchodných podmienok na trhu platobných služieb - Kubranová, Magdaléna, 1956-
Taxatívny obsah zákonných náležitostí pre všeobecné obchodné podmienky v platobných službách. Súlad zákonom stanovených požiadaviek a plnenie informačnej povinnosti vo vzťahu k používateľovi platobných služieb. Interakcie striktne regulovaného trhu platobných služieb. Skúmanie zákonmi stanovenej záväznosti všeobecných obchodných podmienok poskytovateľov platobných služieb, služieb viazaných na platobný účet a spôsobu dohliadania nad transparentnosťou poplatkov za platobné služby.