Zmeny v uplatňovaní manažérskych funkcií v kontexte štvrtej priemyselnej revolúcie a adaptačné procesy podnikov na Slovensku - Jankelová, Nadežda, 1966-
Identifikácia výskumnej medzery v oblasti nástrojov manažmentu, uplatňovaných pri realizácii jednotlivých manažérskych funkcií na základe vymedzenia koncepcie priemyslu 4.0.