Postavenie malého začínajúceho podniku v kontexte štvrtej priemyselnej revolúcie - Mišúnová Hudáková, Ivana, 1976-
Charakterizácia podnikateľskej stratégie a podnikateľského modelu z pohľadu teoretického a previazanie týchto poznatkov s podnikateľskou praxou. Poukázanie na úspešnú startupovú spoločnosť so skvelým podnikateľským nápadom prostredníctvom ilustračného príkladu.