Kontrola, kontrolovanie a controlling v kontexte priemyslu 4.0 - Mišún, Juraj, 1978-
Definovanie a prediskutovanie dopadu zmien spôsobených štvrtou priemyselnou revolúciou a novými normami na kontrolu, manažérsku funkciu kontrolovanie, ale aj controlling. Vytvorenie prehľadu v skúmanej oblasti a stanovenie základných oblastí priemyslu 4.0 a jeho vplyvu na kontrolu, kontrolovanie a controlling.