Internet vecí a digitálna transformácia v kontexte štvrtej priemyselnej revolúcie - Čambalíková, Andrea, 1990-
Posúdenie využívania inovatívnych metód a techník v riadení podnikov v kontexte štvrtej priemyselnej revolúcie pri realizácii jednotlivých funkcií manažmentu základe teoretických východísk.