Rozhodovanie v kontexte industry 4.0 - Jankelová, Nadežda, 1966-
Vybrané technológie a ich využitie z pohľadu manažmentu spoločnosti. Technické parametre a špecifikácie jednotlivých technológií. Popis skúseností s praktickou aplikáciou nástrojov Industry 4.0 v manažérskom rozhodovaní.