Rozvoj poľnohospodárstva a potravinovej sebestačnosti s podporou industry 4.0 - Záležáková, Eliška
Zvýraznenie problematiky poľnohospodárstva a potreby rozvoja agrosektoru a potravinárstva. Zdôraznenie významu poľnohospodárstva a nutnosti podpory rozvoja vidieka s cieľom potravinovej sebestačnosti krajiny, v nadväznosti na ekológiu a nezávadnosť potravín. Preukázanie možnosti prepojenia Industry 4.0 s poľnohospodárstvom a biohospodársvom. Prezentácia využitia potenciálu technológií a inovácií v tomto sektore.