Albánska cesta k slobode vierovyznania a mierového spolužitia obyvateľov rôznych vierovyznaní - Jančíková, Eva, 1960-
Diskusia o postavení islamu a kresťanstva v Albánsku na základe analýzy historických východísk a súčasného stavu. Použitie kvalitatívnych vedeckých metód, ako je analýza, syntéza, indukcia, dedukcia a porovnanie.