Perspektíva islamského bankovníctva v Španielsku - Janubová, Barbora, 1991-
Venovanie sa prítomnosti a perspektíve islamského bankovníctva v Španielsku. Skúmanie faktorov a prekážok, ktoré vplývajú na ponuky islamských finančných produktov a služieb.