Prioritné projekty transeurópskych dopravných sietí na Slovensku - Kajánek, Tomáš, 1995-
Zameranie na vývoj legislatívy v oblasti transeurópskych dopravných sietí a možnosti ich financovania. Priblíženie piatich prioritných projektov, ktoré vo väčšej či menšej miere môžu v budúcnosti ovplyvňovať medzinárodnú dopravu prechádzajúcu cez územie Slovenska.