Performance Indicators Assessment of Insurance Companies in Non-Life Insurance by Applying Decomposition Multi-Criteria Methods - Borovcová, Martina
Stanovenie preferencií vybraných ukazateľov hodnotenia úrovne hospodárenia pojisťovní v neživotnom poistení pomocou dekompozičných metód viackriteriálneho rozhodovania a určenia kľúčových ukazateľov. Východiská viacriteriálneho rozhodovania.