Audit of Public Research Institutions - Jošt, Marek
Vybrané faktory auditu účtovnej závierky verejných výskumných inštitúcií. Štruktúra audítorov, koncentrácia audítorských zákaziek na malý počet audítorov, rotácia audítorov a zverejnenie odmeny pre audítorskú spoločnosť v poznámkach k účtovnej závierke.