Production Lead Time as a Tool to Measure Leanness Level - Medonos, Michal
Preukázanie metódy na meranie štíhlej výroby, ako dôležitej súčasti úspešnej implementácie a pokroku tohto procesu. Základné pojmy ako štíhla výroba a štíhlosť. Možné spôsoby merania štíhlej výroby.