Impacts of Horizontal Integration on Czech Retail Storea with Fast-Moving Goods - Paták, Michal
Rozšírenie teoretických vedomostí z oblasti nevýhod implementovanej horizontálnej integrácie. Obmedzený vplyv na druh a šírku predávaného sortimentu, ako aj na stanovenie cien, marží a potreba dodržiavať jednotný vizuálny štýl obchodu.