Zákazník chce v predajni sociálny kontakt - Peták, Soňa
Túžba spotrebiteľa po zážitkovom nákupe a narastajúci záujem k farmárskym potravinám kladie na obchodníka opäť vyššie nároky. Ten musí vymyslieť, ako spojiť obľúbenosť pultového predaja s hygienickými pravidlami v dôsledku pandémie. Predajcovia sa sociálne väzby snažia nahradiť aspoň prostredníctvom rôznych oživení.