Vybrané teoretické prístupy k migrácii a ich aplikácia na migračné toky srbských Slovákov smerujúcich na Slovensko - Kiner, Andrej, 1996-
Orientácia na explikáciu vybraných ekonomických, sociálnych a demografických prístupov k migrácii a ich uplatnenie na vybranej vzorke migrantov žijúcich na území Slovenskej republiky.