Väčšina sa obáva finančných problémov
Ako pandémia ovplyvnila maloobchodníkov v nákupných centrách. Čoho sa obchodníci najviac obávajú. Oblasť podnikania. Úľavy zo strany prenajímateľa. Dopad koronakrízy po znovuotvorení spoločnosti v nadchádzajúcich mesiacoch.