Negatívne dôsledky ozbrojeného konfliktu na Ukrajine: vybrané aspekty - Kucharčík, Rudolf, 1977-
Problematika ozbrojeného konfliktu na Ukrajine, ktorý môžeme označiť za najväčšiu krízu v európskom priestore za posledných dvadsať rokov. Identifikácia najdôležitejších negatívnych dôsledkov konfliktu v kontexte vnútropolitického vývoja krajiny, ako aj jeho dopady na vzťahy na medzinárodnej scéne.