Use of European Union Funds in Financing of Small and Medium-sized Enterprises in the Slovak Republic - Belanová, Katarína, 1978-
Zhodnotenie využívania fondov EÚ v rámci financovania malých a stredných podnikov v SR. Spôsoby, ako zlepšiť systém podporovania podnikov. Teoretické pozadie a prax financovania. Legislatívny a inštitucionálny rámec podpory. Prehľad finančných nástrojov v rokoch 2014-2020.