Využitie smart technológií vo vzdelávaní zamestnancov - Olexová, Cecília, 1976-
Výzvy vo vzdelávaní zamestnancov v dôsledku aktuálneho spoločenského vývoja spočívajúceho v digitálnej transformácii a automatizácii. Rozširovanie schopností (hard a soft skills) a nové trendy vzdelávania, napr. videohovory prostredníctvom rôznych platforiem a nástrojov na učenie (LMS – learning management system) – Zoom, Microsoft Teams, Skype (Skype for Business), Google Hangouts, YouTube, Cisco WebEx, LinkedIn, Moodle, webináre, videokonferencie či iné vzdelávanie prostredníctvom e-learningu, m-learningu, micro-learningu a blended learningu. Zmeny v podnikovom vzdelávaní požívaním smart technológií, vyhľadávanie možností učenia, tvorby či zdieľania takéhoto obsahu.