Potential for the Development of the Silver Economy Under the Conditions of the Slovak Republic - Sika, Peter, 1975-
Strieborná ekonomika a starnutie populácie ako výzva pre nové obchodné príležitosti. Skúmanie potenciálu v oblasti zdravotnej a kúpeľnej starostlivosti, farmácii, cestovnom ruchu, finančníctve a v stavebníctve.