Práce z domova − popis stavu před pandemií a možné konsekvence do nových poměrů organizace práce - Kyzlinková, Renáta
Pravdepodobný vplyv práce z domu na život zamestnancov počas trvania pandémie koronavírusu. Vnímanie tejto formy organizácie práce medzi zamestnancami a zamestnávateľmi v Českej republike. Výsledky a hodnotenia.