Prosodische Normen und Besonderheiten und Ihre Verortungen im Deutschen - Adamcová, Silvia, 1984-
Fonologický výskum, v ktorom sú skúmané, diskutované a popísané normy a charakteristiky nemeckej prozódie / intonácie. Problémy synchrónneho prozódneho výskumu, vybrané javy nemeckej prozódie.