Senior Housing in the Slovak Republic - Girašek, Jakub, 1996-
Skúmanie bývania seniorov na Slovensku. Kompetencie v oblasti bývania pre seniorov delegované vládou na miestne samosprávy. Sociálna politika Slovenska a sociálne zabezpečenie seniorov. Nízke dôchodky, štruktúra príjmov a výdavkov domácností dôchodcov. Nové výzvy ako vytváranie sociálnych podnikov a seniorských parkov.