<The> Impact of Socio - Technological Changes on Service - Kubičková, Viera, 1970-
Cieľom štúdie je overiť vzťah medzi zmenami v spoločnosti, technológiou a dopytom po službách. Dopyt po službách odráža vzájomnú závislosť medzi 60 požadovanými službami a ich cenou. Súčasná evolučná teória dopytu vedie k záujmu o hodnotenie vplyvu ďalších faktorov, ktoré menia dopyt.