Legislatívne východiská tvorby a schvaľovania rozpočtu na roky 2021 - 2023 - Konečná Veverková, Ingrid
Legislatívne východiská zostavenia a schvaľovania rozpočtu obce na roky 2021-2023 so zreteľom na aktuálnu úpravu rozpočtových pravidiel, ktoré sú pre oblasť verejnej správy upravené v zákone č. 523/2004 Z. z. a pre oblasť územnej samosprávy v zákone č. 583/2004 Z. z.