Postavenie prednostu obecného úradu - Tekeli, Jozef
Poukázanie na dlhodobú neuspokojivú zákonnú úpravu postavenia prednostu obecného úradu v zákone č. 369/1990 Zb. o obecnom zriadení. Analýza najdôležitejších otázok spojených s právnym postavením prednostu obecného úradu.