Rozhodnutia Najvyššieho súdu Slovenskej republiky vo veciach nepovolených stavieb za druhý štvrťrok 2020 - Rybnikár, Samuel
Súhrn rozhodnutí vo veciach nepovolených stavieb za druhý štvrťrok 2020, ktoré vydal Najvyšší súd SR.