Premlčanie pri náhrade škody spôsobenej porušením súťažného práva - Dulak, Anton
Smernica č. 2014/104/EÚ ako súhrn opatrení, ktoré majú zabezpečiť, aby nedochádzalo k narušovaniu hospodárskej súťaže na vnútornom trhu. Navrhnutý systém subjektívnej a objektívnej premlčacej lehoty podľa smernice. Vedomosť o porušení pravidiel hospodárskej súťaže. Znalosť osoby porušiteľa. Prekážky plynutia premlčacej lehoty.