Trestnoprávna vina a zahladenie odsúdenia - Vaľo, Michal
Vysvetlenie pojmov vina, trestnoprávna vina a odsúdenie. Vyslovenie trestnoprávnej viny - historický pohľad. Odsúdenie, potrestanie a zahladenie odsúdenia. Kritická analýza odlišných názorov v judikatúre.