Usmernenie č.28/DZPaU/2020/MU k odpočtu zostatku neuplatnených daňových strát vykázaných za zdaňovacie obdobia ukončené v rokoch 2015 až 2018 uplatňovaných podľa §24b zákona č.67/2020 Z.z. v budúcich zdaňovacích obdobiach
Finančné riaditeľstvo SR vydáva usmernenie na zabezpečenie jednotného postupu pri odpočte zostatku daňových strát vykázaných za zdaňovacie obdobia ukončené v rokoch 2015 až 2018 uplatňovaných podľa §24b zákona č.67/2020 Z.z. v budúcich zdaňovacích obdobiach.