Vision of a Fundamental Reform of Educational System in Slovakia (And Elsewhere) - Oravec, Ján
Vzdelávací systém ako rozhodujúci problém nielen na Slovensku. Jeho súčasný stav, najväčšie slabiny a neúspechy. Výzva pre zásadné reformy v oblasti financovania a náplne výučby pre všetky zúčastnené strany. Čo by mala obsahovať úspešná vízia reformy pre dosiahnutie želaných výsledkov.