Private Universities and Their Position in Czech Higher Education - Hejl, Michal
Verejné vysoké školy začínajú strácať reputáciu oproti ich súkromným konkurentom. Skúmanie dôvodov prečo. Zostavenie SWOT analýzy súkromných vysokých škôl.