Postavenie poslancov obecného zastupiteľstva v mzdovej učtárni (3. časť) - Matlovičová, Iveta
V príspevku je podrobne spracovaná oblasť Odmeňovanie poslancov. Dozviete sa na akú odmenu má poslanec nárok, či má nárok na mimoriadne odmeny a všetky informácie sú podporené praktickými príkladmi. Funkcia poslanca sa zásadne vykonáva bez prerušenia pracovného alebo obdobného pomeru. Poslancovi patrí náhrada skutočných výdavkov, ktoré mu v súvislosti s výkonom funkcie poslanca vznikli.