Praktické príklady účtovania dotácií v obci - Urbanová, Terézia
V obciach je problematika účtovania dotácií veľmi zložitá. Uvedený príspevok je zameraný na najproblematickejšie účtovanie dotácií z hľadiska účtovníctva a rozpočtovníctva z Úradu vlády SR, z Dobrovoľnej požiarnej ochrany SR, z Environmentálneho fondu a z Fondu na podporu umenia.