<The> Digital Era in Logistics of Selected Company - Richnák, Patrik, 1988-
Hlavným cieľom tohto článku bolo vysvetliť digitálnu éru v logistike vybranej spoločnosti. Predmetom výskumu bola vybraná medzinárodná dopravná spoločnosť. Výskumným nástrojom bol štruktúrovaný rozhovor, ktorý pozostával z viacerých otázok týkajúcich sa digitálnej éry, výhod digitalizácie, faktorov digitalizácie, kľúčových technológií v digitalizácii a digitálnych zručností zákazníka.