Investor Decision-Making in the Context of the Effective Corporate Taxation - Konečná, Veronika
Mobilita kapitálu a efektívnosť zdaňovania spoločností ako dôležité pojmy pre investorov, rozhodujúcich o prerozdelení investícií. Kvantifikovanie miery závislosti medzi efektívnou mierou a vybranými mikroekonomickými determinantmi, ktoré ovplyvňujú investičné rozhodnutia zahraničných investorov. Výber a analýza mikroekonomických determinantov, sledujúcich štyri ekonomické ukazovatele v spoločnostiach. Použite lineárnej regresnej analýzy.