Non-Financial Indicators in the Valuation Process - Current Trends - Hálek, Vítězslav
Zdôraznenie rastúceho vplyvu a prínosu nefinančných ukazovateľov týkajúcich sa sociálnych a environmentálnych zmien v spoločnosti, ktoré majú výrazný vplyv na jednotlivé firmy. Ich význam, použitie a budúci vývoj. Základné pojmy.