Analysis of Green Economy Dimension in the Context of Circular Economy: The Case of Baltic Sea Region - Stankevičienė, Jelena
Navrhnutie spôsobu analýzy dimenzie zelenej ekonomiky v kontexte obehového hospodárstva poskytnutím empirických testov a ekonomických dát krajín regiónu Baltského mora. Použitie multikriteriálnych metód TOPSIS a MULTIMOORA.