Management Practices in Area of Human Resources and Monitoring Results as Determinants of SME’s Success in Poland and the Czech Republic - Łobos, Krzysztof
Identifikácia konkrétnych postupov riadenia malých a stredných podnikov (MSP), ktoré určujú procesy ich rastu a rozvoja. Stanovenie charakteru a sily závislosti medzi identifikovanými postupmi a rozvojom MSP. Štyri rozhodujúce faktory v oblasti riadenia ľudských zdrojov majúcich vplyv na podnikateľský úspech. Rozdiely v priamom vplyve monitorovania výsledkov v ČR a v Poľsku.